Betrouwbaarheid

Wij vinden het heel belangrijk dat het samenbrengen van ouders en hulpverleners op onze website op een betrouwbare en veilige manier gebeurt. Om dit te realiseren, nemen wij de volgende maatregelen:

1. Geverifieerde identificatie

Hulpverleners verifiëren hun identificatie op &thijs met het inscannen van hun officiële identiteitsbewijs en het inscannen van hun diploma’s van behaalde opleidingen.

2. Persoonlijke intake hulpverleners

&thijs heeft met alle hulpverleners op het platform persoonlijk contact gehad. Alle hulpverleners zijn persoonlijk door ons getoetst op ervaring, kennis en motivatie.

3. Reviewsysteem

Via ons reviewsysteem laten ouders iedere maand een review achter over de geboden begeleiding van de hulpverlener. Nieuwe hulpverlenersprofielen hebben de mogelijkheid om een review te laten plaatsen door gezinnen waarmee zij in het verleden hebben samengewerkt.

4. Dagelijkse controle

Wij controleren dagelijks alle aangemaakte profielen en conversaties op &thijs. Als wij vreemde activiteit zien op onze website grijpen wij direct in.

5. Privacy

Als gebruiker van &thijs word je privacy beschermd. Alleen je voornaam en de cijfers van jouw postcode (dus op wijkniveau, niet op straatniveau) zijn zichtbaar voor andere gebruikers. De postcode is nodig om te zien in welke stad of wijk je hulp vraagt om zo matches te realiseren. Daarbij vinden conversaties tussen gebruikers versleuteld via de website plaats. Een e-mailadres of telefoonnummer wordt dus niet vrijgegeven, alleen wanneer je dat zelf wilt.

6. Helpdesk

Voor vragen, opmerkingen of feedback is &thijs bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur per telefoon +316 40 687 648 of e-mail info@enthijs.nl.

Onze helpdesk staat voor u klaar!