Wie we zijn

In hun ontdekkingstocht kwamen Nils & Anne-Sophie elkaar al snel tegen. En ja het was liefde op het eerste gezicht. Twee tegenpolen met dezelfde missie: een platform creëren waar zorg inzichtelijk wordt gemaakt voor ouders en waar ouders zelf in staat worden gesteld opzoek te gaan naar hulp.

Nils sloeg als een idioot aan het bouwen en Anne-Sophie ging gedreven op onderzoek uit. De afgelopen maanden is er eindeloos gebrainstormd, zijn er een heleboel slappe kopjes koffie’s gedronken en zijn er bakken vol advies gevraagd aan hulpverleners, ouders en gemeentes. En als kers op de, nog te bouwen, taart hebben zij afgelopen juni als veelbelovend innovatieve startup het Social Impact Lab bij PWC gewonnen! En nu bereiden zij zich voor op hun grootste uitdaging; jeugdhulp veroveren en het grootste hulpverleners netwerk van Nederland creëren!

Vol verwachting klopt ons hart. Nog een beetje shakey maar vol trots presenteren wij, &thijs. Een initiatief vanuit gedrevenheid voor het werk met kinderen en de drang naar een nieuwe frisse wind in de jeugdhulp sector. Een online platform gericht op oplossingen, op het transparant maken van de markt en op de zelfredzaamheid van ouders. Maar vooral gericht op het aller belangrijkste, op kinderen. Kinderen die onze hulp zo hard nodig hebben zodat zij zich weer thuis voelen in hun eigen situatie.

Ons team

Anne-Sophie &thijs

Anne-Sophie &thijs

"co-founder"

Hoi, ik ben Anne-Sophie, het emotionele brein achter &thijs.

Ik houd van beloningssystemen, doelenkaartjes en van oplossingen.

Anne-Sophie werkt als kinderpsycholoog voor haar eigen praktijk Groei & Glunder. Al snel werd het haar duidelijk wat de transitie jeugdhulp voor effect had op hulpzoekende ouders; van kinderen die al maanden op wachtlijsten staan tot ouders die niet weten waar ze een pgb moeten aan vragen. In de huidige zorgjungle kunnen ouders maar met moeite hun weg vinden naar de juiste hulp. Hierdoor ontstond de behoefte bij Anne-Sophie om opzoek te gaan naar een innovatieve oplossing…

Nils &thijs

Nils &thijs

"co-founder"

Hoi, ik ben Nils, het rationele brein achter &thijs.

Ik houd van beeldschermen, knopjes en poezen.

Nils is een software-ontwikkelaar in hart en nieren. Als sinds een klein jongetje bouwt hij software. Sinds zijn studie doet hij dit vooral voor de zorg, dit is zijn passie; een functionele en doordachte bijdrage leveren in de samenleving, het leven van de mensen makkelijker maken met innovatieve software-oplossingen. En laat Nils nou net, na 20 jaar programmeer-ervaring, besloten hebben dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging…

Naomi &thijs

Naomi &thijs

"designer"

Ik vertel heel graag verhalen, het liefst aan de hand van beeld. Ik vind dit de sterkste manier van communiceren.

Je verhaal krijgt door het gebruik van beeld meer betekenis, inhoud en emotie. Daarom ben ik altijd bezig met het creëren en verzamelen van beelden. Nog leuker vind ik het als iemand mij een goed verhaal vertelt. Dan komen die verhalen in mijn hoofd meteen tot leven, krijgt mijn fantasie de vrije loop en ben ik al direct aan het bedenken welke beelden er het beste bij zouden passen. Er is zoveel mogelijk.