Hoe werkt het?

Met &thijs willen wij jeugdhulp inzichtelijk maken voor ouders. Al tientallen hulpverleners hebben zich aangesloten bij onze missie, door het aanmaken van een persoonlijk profiel op &thijs. Na het aanmaken van een profiel kunnen ouders jou benaderen voor hulp. Wij bieden jou:

Een persoonlijke match

Op basis van jouw ervaring, beschikbaarheid en uurtarief worden ouders aan jouw profiel gematcht. Als jij het match-verzoek van ouders accepteert worden contactgegevens zichtbaar en kan jij persoonlijk contact opnemen met ouders.

Een persoonlijke zorgovereenkomst

Na het hebben van een match moeten ouders en jij afspraken maken over de begeleiding. Deze afspraken leg je vast in een zorgovereenkomst. Na het plannen van het kennismakingsgesprek kan je bij ons jouw persoonlijke zorgovereenkomst downloaden.

Een persoonlijk plannings- en rapportagesysteem

Als de begeleiding van start gaat kan de begeleiding via &thijs overzichtelijk gepland en gerapporteerd worden. Deze planning is gekoppeld aan jouw persoonlijke profiel en het profiel van ouders.

Een persoonlijk betalingssysteem

Aan het einde van de maand stelt &thijs automatisch een factuur voor jou op. Als jij deze factuur hebt gecontroleerd sturen wij deze door naar ouders. Zo hoef je je nooit druk te maken over de administratie en het declareren van uren.

Transparant

&Thijs is gratis in gebruik, er wordt alleen een kleine commissie gerekend per maandelijkse factuur. Deze commissiekosten bedragen 5 procent voor ouders en hulpverleners. Dit dekt de kosten die wij maken bij het runnen van &Thijs. Middels een automatische incasso zullen wij deze commissie innen.

Nina &thijs

Denk jij ook dat het anders kan?
Schrijf je dan nu in.