Meld je aan

In vijf overzichtelijke stappen kunnen ouders jou direct benaderen voor hulp

Stap 1: Maak een profiel aan

Naast je persoonlijke gegevens en werkervaring zullen wij je ook vragen of je een aantal documenten wilt uploaden. Op die manier kunnen wij de kwaliteit van het platform waarborgen.

Stap 2: Persoonlijke intake

Na het compleet maken van je profiel neemt &thijs contact met je op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Bij een positief gesprek word je profiel goedgekeurd en wordt deze online zichtbaar voor ouders.

Stap 3: Houd beschikbaarheid bij

Soms kan het even duren voordat jouw profiel gematcht wordt aan het profiel van een ouder. Het is belangrijk dat je in de tussentijd je profiel en beschikbaarheid goed bijhoudt zodat je geen matches mis loopt.

Stap 4: Match met een ouder

Als jouw profiel matcht bij de hulpvraag van een gezin ontvang je een matchingsverzoek. Bij het accepteren van deze aanvraag ontvang je de contactgegevens van de ouder zodat je contact kunt opnemen met het gezin om een persoonlijke afspraak in te plannen. Als het klikt kan de begeleiding starten!

Stap 5: Administratie met &thijs

Jeugdhulpverlening moet weer over twee dingen gaan. Over jeugd en over hulp. &thijs doet precies dat door jullie zoveel mogelijk administratief werk uit handen te nemen. Wij bieden je een online plannings-, rapportage- en facturatiesysteem dat direct gekoppeld is aan je profiel, ons systeem verwerkt jouw gewerkte uren automatisch tot een factuur. Zo hoef je je nooit druk te maken over administratie en het declareren van uren.

Aanmelden als hulpverlener

Profiel

Personalia

Adres

Vak

Algemene Voorwaarden & Privacy Disclaimer