Hoe werkt het?

Met &thijs willen wij jeugdhulp inzichtelijk maken voor ouders. Al tientallen hulpverleners hebben zich aangesloten bij onze missie, door het aanmaken van een persoonlijk profiel op &thijs. Ouders die zich aanmelden bij &thijs krijgen toegang tot al deze profielen. Ons platform gaat automatisch op zoek naar een hulpverlener die past bij jouw hulpvraag.

Direct Hulp

&thijs stelt jou in staat zelf op zoek te gaan naar hulp. Als ouder maak je een persoonlijk profiel aan waarin je alle informatie over je kind en jullie situatie kwijt kan. Vervolgens gaat ons systeem op zoek naar een hulpverlener die het beste past bij jouw hulpvraag. Op die manier kun jij direct contact opnemen met een hulpverlener!

Kwaliteit

Alle hulpverleners op &thijs zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Naast een persoonlijke intake controleert &thijs op diploma’s en ervaring. Daarnaast kun je op ieder hulpverlenersprofiel reviews van andere gezinnen teruglezen over de geboden hulp van de professional. Op die manier willen wij de kwaliteit van ons platform waarborgen.

Zelf kiezen

Op &thijs staan hulpverleners vanuit allerlei vakgebieden voor verschillende tarieven. Zo is er voor iedere situatie wel een passende hulpverlener te vinden. Van een masterstudent psychologie, die voor €10,00 per uur in het gezin komt voor ouderontlasting, tot een orthopedagoog die voor €60,00 per uur opvoedadvies geeft.

Overzichtelijke administratie

Na het hebben van een match biedt &thijs jullie een online plannings-, rapportage- en facturatiesysteem. &thijs neemt alle administratie uit handen. Via &thijs kan de begeleiding overzichtelijk gepland en gerapporteerd worden. En aan het einde van de maand wordt automatisch een factuur opgesteld en aan jullie doorgestuurd.

&thijs stelt jou, als ouder, in staat zelf op zoek te gaan naar een hulpverlener voor jouw kind