Meld je aan

In vijf overzichtelijke stappen begeleiden wij jou naar een hulpverlener voor je kind

Stap 1: Maak een profiel aan

Nadat je als ouder bent geregistreerd op &thijs kun je een profiel aanmaken met je persoonlijke gegevens en hulpvraag. Vervolgens stellen wij je een aantal vragen om meer inzicht te krijgen in de gezinssituatie.

Stap 2: Zoek &thijs

Op basis van jouw profiel bieden we je een overzicht van hulpverleners waarvan wij denken dat die het beste passen bij je hulpvraag. Vervolgens kies jij een hulpverlener en kan een matchingsverzoek verstuurd worden.

Stap 3: Match &thijs

De hulpverlener accepteert je matchingsverzoek waardoor jouw contactgegevens zichtbaar worden. De hulpverlener neemt telefonisch contact met je op om een persoonlijke afspraak in te plannen.

Stap 4: Ontmoet &thijs

De hulpverlener komt bij je thuis om kennis te maken. Tijdens deze kennismaking wordt informatie over de begeleiding en het kind uitgewisseld. Als het klikt kan de begeleiding starten.

Stap 5: Administratie &thijs

&thijs maakt het jullie zo makkelijk mogelijk door zoveel mogelijk administratief werk uit handen te nemen. Wij bieden je een online plannings-, rapportage- en betalingssysteem dat direct gekoppeld is aan je profiel.

Heb je liever wat extra hulp bij de zoektocht naar een &thijs wij helpen je graag via onderstaand e-mail adres!

Heb je liever wat extra hulp bij de zoektocht naar een &thijs wij helpen je graag via onderstaand telefoonnummer!

Aanmelden als ouder

Profiel

We zullen je e-mailadres met niemand delen.

Personalia

Adres

Algemene Voorwaarden & Privacy Disclaimer